iPhone Bawah RM2000 Yang Sedap Pakai Tahun 2022 ~ 2023!



Kalau ada bajet bawah RM2000 untuk iPhone, semua model ni boleh beli. Roger Hype Gadgets

Ugreen MFi Cable (Nylon)
Ugreen MFi Cable

Ugreen 20W
Mcdodo GaN 65W
Ugreen GaN 65W

FAIZ…

28 Comments

  1. Jangan biasakan beli kat FB MARKETPLACE , mudah or sebagainya yg bukan official online shopping. Sedaya upaya jumpa seller untuk tak kena tipu. SCAMMER IPHONE BERLELUASA skrg!

  2. Puas hati walaupun beli ip 11 je dari android ke ip memang best bateri tahan seharian,no lagging,speaker best,camera smooth je HAHAHAHA Terima kasih bang kerana meracuni saya sampai terpakai ip 😂😂

  3. hai, nak tanya kalau nak beli iphone original memang kena beli dekat kedai dia je ke ? kalau kedai telefon yang lain tu secondhand punya ka ? boleh tolong sesiapa jawab sebab terniat nak beli iphone 😅

  4. 2 bulan lepas beli ip12 tapi problem juga buka apps kena tendang keluar lepastu spinning gear then back to homescreen. Then kadang screen frozen. Ada sesiapa yang ada problem macam aku ke? Try la comment dah buntu hantar kedai. Semua kata software problem. Nak pergi machine nak repair kena buat appointment pulak😅. Kalau boleh tolong comment la ya thankyou!

  5. dari 12 ke 12pro tapi b3 still macam air turun cuma layan whatsapp , youtube , fb taktahu kenapa battery health masih cun 100% bole bagi penerangan 🤞🏻

  6. Aku Beli iphone 11 pro max 256G sebagai iphone pertama. Sebelum ni android user tegar sbb aku tak suka belanja mahal utk telefon. Dah lebih setahun pakai alhamdulillah puas hati lah. Tapi aku tak boleh compare dgn android phone sbb sebelum ni pun aku pakai android bukan flagship. Android mid range je. Mana adil nak compare dgn iphone kan. Padan la dgn harga masa aku beli promax tu pun rm 5600. Aku Kena racun apple dgn adik aku sbb aku tanya dia soalan cepumas “dik, apa telefon yg tak lag walaupun dah guna bertahun?” Ok dik kita tgk lagi 1-2 tahun berbaloi ke tak aku belanja beribu utk iphone ni🤪

  7. Aku sebelum ni pengguna tegar android selama bertahun tahun lepastu saja nk try upgrade ke iphone terus la sambar 13 pro max mmg rasa lain sangat.. tk rasa feel mcm android walaupun sebelum ni pkai android high end.. skrg ni pulak nk beli ip dh tk mahal sangat lagi2 model lama tu pun aku rasa dh jauh lagi sedap dari android walaupun utk model lama.. bila dh jd pengguna ip ni rasanya mmg susah nk tuka android balik nnti sbb sistem dia

  8. Sbg bekas pengguna android, terpaksa beli ip13 sbb dah pakai phone lama 3 thn dah dgn sebahagian screen dah gelap, pastu kadang2 keyboard tak pop up kena restart phone pastu dah okay tapi battery drain by 20% pastu akan cepat lag. Thank you abg faiz for the video 🔥

  9. Ip11 256 .. cukup menarik dah untuk first time guna IP ahahaha .. 3 tahun guna now nak kena tukar batery sebab BH da 79 tapi still boleh main ML 3 / 4 game atau lebih.. Cuma tu laa IP ni charge batery agak slow 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 iPhone Tuner - WordPress Theme by WPEnjoy